NAV tilbyr mange ulike webinarer til ledere, tillitsvalgte, verneombud og ansatte. Tema for webinarer er blant annet partssamarbeidet på arbeidsplassen, medvirkningsplikt og tilretteleggingsplikt, forebygging og reduksjon av sykefravær, arbeidsmiljø og sykefraværsoppfølging i praksis. Varighet er inntil 30 minutter.

Her finner du oversikt over webinarer – og påmelding: nav.no/kurswebinar

Chat med rådgivere underveis

Alt du trenger for å delta er en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon med tilgang til internett. Deltagelse forutsetter imidlertid at man melder seg på i forkant, for å kunne motta tilgangsinformasjonen.

Det vil være mulig å stille spørsmål underveis i webinaret, gjennom en egen chatfunksjon som bemannes av andre rådgivere. Man kan også stille spørsmål per e-post. Rådgiverne svarer så raskt de kan på innkommende spørsmål. Noe tid i forkant av webinaret vil du motta en e-post med informasjon om hvordan du logger deg på, og deltar.

Webinarene er tilgjengelige som opptak i én uke

Melder du deg på et IA-webinar, vil du også kunne se et uredigert opptak av dette i én uke etter sendedatoen. Disse finner du ved å gå inn på Min side - Arbeidsgiver, og klikke deg videre til Sykefraværsstatistikk. Siden du da kommer inn på, vil inneholde et felt kalt Informasjonsvideoer. Under dette feltet finner du opptak av webinarene du har vært påmeldt.

Opptaket vil bli gjort tilgjengelig ca én time etter at webinar-sendingen er over.

Innhold også på Facebook og LinkedIn

NAV Arbeidslivssenter Oslo publiserer i tillegg egenproduserte nyhetssaker i både tekst- og videoformat. Disse finner du på vår Facebook-side, samt på LinkedIn-siden til NAV Oslo.