Lokal informasjon

NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken er et ressurs- og kompetansesenter for et inkluderende arbeidsliv.

Meld deg på webinar

Melder du deg på et IA-webinar kan du nå se webinaret uredigert en uke etter sending. Det uredigerte opptaket blir tilgjengelig en time etter at webinaret er ferdig. 

Om NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken

NAV Arbeidslivssenter er en samarbeidspartner for et inkluderende arbeidsliv (IA), og er et ressurs- og kompetansesenter for virksomheter som ønsker å samarbeide med NAV om et mer inkluderende arbeidsliv.

Tettere på ansatte og arbeidslivet

NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken har fått på plass avdelingslederne Tonje Edland Formo og Jannike Strøm. De gleder seg til å jobbe tett på virksomhetene fremover.

Ett år med globale resultater

- Det er helt fantastisk at 385 innvandrere nå har fått jobb. Dette utgjør en stor gevinst for hver enkelt, men også en stor samfunnsmessig gevinst, sier NAV-leder i Bærum Edel Hegerholm.

Her er bransjeprogrammene i IA-avtalen

Partene i IA-avtalen og fagmyndighetene har lagt frem forslag til sju bransjeprogram under IA-avtalen for 2019 – 2022. Disse bransjene omfatter 670 000 arbeidstakere og skal prioriteres i IA-arbeidet.

Nyhetsbrev

Her finner du nyhetsbrevene til NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken. Det er også lenke til påmelding til nyhetsbrevet.

Slik er den nye IA-avtalen

Den nye IA-avtalen gjelder for hele arbeidslivet og fokuserer enda tydeligere på å redusere sykefraværet. Avtalen har har nye virkemidler og gir konsekvenser for den utvidede egenmeldingsordningen.

Etablering av NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken

NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken ble etablert 1. januar 2019. Senteret skal bistå virksomheter i Asker, Bærum og Buskerud innen inkluderende arbeidsliv.

Hva kan NAV hjelpe med?

NAV Arbeidslivssenter Vest-Viken bistår virksomheter og bedrifter med råd for å redusere sykefraværet, styrke jobbnærværet og bedre arbeidsmiljøet.