Kurs i toll og logistikk er åpent for deltakere fra Akershus, og avholdes i Oslo.

Kurset passer for deg som er klar for jobb og har et ønske om å øke kompetansen innen fagområdene toll og logistikk. Du må ha gode språk- og kommunikasjonsferdigheter, og erfaring med bruk av de vanligste IT-verktøy i jobbsammenheng. Det er en fordel om du har utdannelse eller arbeidserfaring innen fagområdene.

Du får profesjonell karriereveiledning kombinert med teoretisk opplæring. Du utarbeider en individuell handlingsplan mot jobb sammen med tiltaksarrangøren. Du får gode muligheter til å utvide ditt nettverk, og får møte relevante arbeidsgivere i bransjen. Dagene blir en kombinasjon av gruppe-og individuelle aktiviteter. Du vil få tett oppfølging av din personlige veileder. Sammen vil dere se muligheter og finne løsninger. 

Kurset varer i 16 uker, fordelt på 12 uker teori og 4 uker opplæring i bedrift. Du får en bred innføring i fagområdene toll og logistikk. Kurset avsluttes med eksamen i tollbehandling.

Ta kontakt med NAV-kontoret ditt for å høre om dette kurset er aktuelt for deg. Hør med NAV-kontoret ditt om aktuelle kursdatoer.