Hvordan kommer du i kontakt med NAV nå?

Som resten av Norge er også NAV påvirket av Korona-situasjonen. Vi prøver så godt vi kan å svare alle som trenger å ha kontakt med oss. Hvis henvendelsen din ikke haster, ber vi deg vente.

Stortinget har vedtatt flere regelendringer som følge av koronaviruset. Informasjonen på nav.no blir oppdatert så snart regelendringene er nærmere avklart.

Sjekk først om du finner det du trenger i en av artiklene på samlesiden Koronavirus - informasjon fra NAV. Her finner du spørsmål og svar om koronaviruset for privatpersoner, selvstendig næringsdrivende og arbeidsgivere.

Åpningstider og ventetider kan endre seg når mange tar kontakt. Ansatte i NAV kan også selv bli smittet av korona-viruset.

Kontakt oss via nav.no  

Chat med oss i åpningstiden om generelle spørsmål som 

  • hvilke rettigheter du kan ha hvis du eller noen i familien din blir syke av korona-viruset 
  • hvordan du går frem hvis du blir permittert i jobben din 

Er du registrert som arbeidssøker hos oss, kan du kontakte veilederen din i aktivitetsplanen.  

Har du spørsmål om saken din, for eksempel vedtak på dagpenger eller sykepenger, kan du sende oss en melding via tjenesten Skriv til oss. Vær oppmerksom på at vi har stor pågang.

Kontakt på telefon  

Du kan ringe oss hvis det haster eller du ikke får svar ved å bruke nav.no. 

Vi forbereder deg på at ventetiden kan være lengre enn det som er ønskelig, så vi ber deg være tålmodig. Se åpningstider og telefonnummer.

Personlig oppmøte på NAV-kontoret

Hvis du ikke har mulighet til å bruke digitale tjenester, kan du få timeavtale som gjelder søknad om nødhjelp, økonomisk sosialhjelp og hjelp til å søke om dagpenger ved permittering, sykmelding eller andre kritiske situasjoner.

Det kan hende møtet ditt med NAV-kontoret må foregå på telefon. Mange NAV-kontor har nå forbud mot møter ansikt til ansikt. Du kan avtale et møte med NAV ved å ringe 55 55 33 33. 

Timeavtaler som gjelder andre ting enn det som er nevnt over, kan bli avlyst. Du vil i så fall få beskjed på SMS, Ditt NAV (nav.no) eller telefon. Du vil fortsatt få utbetaling fra NAV, selv om timen din blir avlyst eller utsatt.

-----------

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med oss på www.nav.no/kontakt.