Den 29. oktober, dagen etter pressekonferansen om EØS-saken, fikk internrevisjonen i NAV i oppdrag fra Sigrun Vågeng å gå gjennom hva som skjedde i NAV i forbindelse med EØS-forordningen som trådte i kraft i 2012, og hva som skjedde etter kjennelsene i Trygderetten i 2017 og fram til slutten av oktober 2019. 

Rapporten er nå klar, og legges frem av revisjonsdirektør Terje Klepp torsdag 12. desember. Pressen inviteres i denne forbindelse til en orientering om  kartleggingen. Arbeids- og velferdsdirektør Sigrun Vågeng kommenterer funnene. 

  • Dag: Torsdag 12. desember 
  • Tid: 13.00 
  • Sted: Sannergata 2 

Påmelding og adkomst 

For å tilfredsstille krav til sikkerhet, må alle registrere seg.

Forhåndspåmelding er bare mulig frem til 11.00 den 12. desember.   Etter dette må registrering skje i NAVs lokaler ved ankomst. Vær ute i god tid. 

NB! Husk å ta med ID.

Det er mulig å stoppe utenfor Sannergata 2 for å løfte utstyr etc. ut av bil, men det er ikke parkering hos NAV. Parkering må skjer i parkeringshuset under Ringnes Park. 

Rapporten fra internrevisjonen, pressemelding og annen informasjon blir publisert på denne siden på nav.no mot slutten av pressemøtet.

Merk at rapporten kun blir lagt ut digitalt. 

Streaming av møtet 

Møtet streames. Lenke til streaming vil bli tilgjengeliggjort på nav.no i god tid før pressemøtet. 

Intervjuer 

Internrevisor Terje Klepp og arbeids- og velferdsdirektør Sigrun Vågeng vil være tilgjengelig for intervjuer etter pressemøtet. 

Forespørsler om intervjuer sendes til presse@nav.no.

Pressekontakt 

E-post: presse@nav.no  

NAVs pressevakt: 40 00 31 44 (mottar ikke sms).