NAV Indre Namdal - kontorinformasjon

NAV Indre Namdal består av 4 lokasjoner fordelt på kommunene Lierne, Namsskogan, Røyrvik og Grong.

Åpningstidene til de enkelte lokasjonene finner du lengre ned på siden. Selv om noen lokasjoner har stengt er vi tilgjengelig alle dager.

Dersom du ønsker møte med oss og ikke har avtalt dette, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss via nav.no og Ditt NAV eller på telefon 55 55 33 33.

For å komme i kontakt med oss angående økonomisk sosialhjelp eller akutt økonomisk bistand ring vakttelefon 900 53 538 (kl. 0800-1530 alle dager)

Dersom du er syk eller har influensalignende symptomer skal du ikke møte opp til møte med NAV. Ta kontakt med din veileder og avtal nytt møte eller digitalt møte.

Oppfølging og timeavtaler gjennomføres per telefon, ved videomøte eller ved fysisk møte etter avtale med deg.

Vi oppfordrer alle som har mulighet til det å først ta i bruk nav.no og Ditt NAV - her kan du sende beskjed til oss og få svar.

Mange av søknadene kan sendes digitalt på nav.no/søknader

SLIK GÅR DU FRAM OM DU SKAL SØKE OM SOSIALE TJENESTER :

Lierne, Namsskogan, Røyrvik og Grong kommune har fått digital søknad om sosialhjelp. Her kan du søke digitalt om sosialhjelp: Søknad om sosialhjelp

Dersom du ikke kan benytte deg av digital søknad finner du søknadsskjema som du kan skrive ut og levere til oss her: NAV Indre Namdal

Det er postkasse ved inngangsdøren på kommunehusene på de enkelte kontorene hvor dokumenter og søknader kan leveres.