På jobbmessen finner du ledige stillinger. Arbeidsgivere og NAV samarbeider om å finne kandidater til de ledige stillingene. Jobbmesse.no formidler stillinger i hele fylket. Stillingene kan være heltidsjobber eller deltidsjobber og innenfor ulike bransjer. 

På jobbmesse.no kan du:

  • Finne stillinger innenfor ulike bransjer som for eksempel salg og service, produksjon, bygg og anlegg, landbruk, transport og logistikk, helse og håndverkeryrker. Du laster opp CV og legger igjen noen ord om hvorfor du er rett kandidat til stillingen så vil NAv presentere deg for arbeidsgiver.  
  • Be om en videosamtale eller sende en chattemelding til en fra NAV. Har du spørsmål og en spesifikk stilling eller om arbeidsmarkedet generelt, så KAN VI hjelpe vi deg.  
  • Laste opp CV. NAV mottar jobboppdrag innenfor de fleste bransjer, og vil komme i kontakt med deg som kan stille på kort varsel til ulike oppdrag.

Opprett en brukerprofil, last opp CV, meld deg på messen for å øke dine sjanser på arbeidsmarkedet.

NAV er tilgjengelig for videosamtaler og chat annen hver onsdag mellom 12.00 og 14.00, men du kan når som helst logge deg inn på jobbmesse.no for å søke på stillingene som er utlyst.

Er du arbeidsgiver med behov for arbeidskraft?

NAV vil gjerne hjelpe til med å finne gode kandidater til ledige jobber. Ta kontakt med NAV for å registrere ledige stillinger, så vil NAV bidra med å formidle dem videre.