Har du lyst til å starte egen bedrift? Bærer du på en god forretningside? Eller har du en kompetanse du kan selge?

Ved å delta på et ideutviklingskurs vil du lære om oppstart av ulike typer bedrifter, og få hjelp til å utvikle din egen forretningside. For de fleste er ideutviklingskurset en annerledes vei inn i arbeidslivet.

Gjennomføring av kurset

Kurset varer i sju måneder og vil først og fremst gjennomføres digitalt. Oppstart er 11. mai. Det vil bli individuell oppfølging og gruppearbeid underveis, og man vil få god trening i å presentere ideer for hverandre. I tillegg til å være kreativ og utvikle egne ideer, vil man møte andre kursdeltagere og få mulighet til å bygge nettverk.

I kurset vil ulike tema gjennomgås, som:  - utvikling av forretningside - økonomi, skatt og moms - ulike foretaksformer - støtteordninger - etikk - markedsføring

Det har vært gjennomført ideutviklingskurs tidligere med gode resultater. Nesten 90 prosent av deltagerne er i jobb etter endt kurs, enten med egen bedrift, eller som ansatt i en annen bedrift. Noen har startet med en god ide de har fullført gjennom kurset, noen har utviklet en god ide underveis og andre har funnet seg en ordinær jobb etter endt kurs.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med ditt NAV-kontor for å melde din interesse. Det er plass til maksimalt 15 personer per kurs.

Spørsmål om kurset?

Ta kontakt med Geir Midtbø på telefon 901 47 786.