Trond Alstad tilsatt som leder for NAV Melhus

Alstad har de siste årene hatt en lederposisjon i Rosenborg Ballklubb (RBK), men er i dag rådgiver i konsulentselskapet Praktica AS, der han også er partner. 

Alstad er 62 år gammel og bor i Trondheim. Han tiltrer 2. desember. 

–    Dette er en meningsfull oppgave, som jeg er svært motivert for. Nav har en viktig posisjon i samfunnet, og det er sentralt at NAV både virker og leverer. Å bidra til dette ser jeg virkelig fram til, sier Alstad. 

Fra 2007 og fram til april i år jobbet Alstad for RBK. I løpet av den perioden har han bl.a. drevet fram ulike prosjekter og oppgaver innenfor ledelse, organisasjonsutvikling, strategiutvikling og operativ drift. 62-åringen har også ledererfaring fra IT-sektoren, finansbransjen og offentlig sektor, bl.a. Han har en cand.mag.-grad fra det tidligere Universitetet i Trondheim og BI. 

–    Jeg håper å kunne dra nytte av denne erfaringen. Samtidig er jeg ydmyk overfor oppgaven. Nå ser jeg fram til å møte alle de dyktige medarbeiderne, og ta fatt på oppdraget, sier Alstad. 

–    ¬Trond har solid og variert ledererfaring fra flere områder i næringslivet, og han har et stort nettverk. Jeg er godt fornøyd med at vi nå får med oss Trond på laget, sier Bente Wold Wigum, direktør i NAV Trøndelag.