Stillingene er lokalisert til Tromsø, Harstad, Alta og Kirkenes og vi ønsker personer som kan starte i månedsskiftet juni/juli.

 -Vi ser etter personer som er dyktige til å finne gode løsninger i samhandling med mennesker i en krevende situasjon, sier fylkesdirektør Grete Kristoffersen som fastslår at det høyst nødvendig å styrke laget ytterligere i den situasjonen Troms og Finnmark står i nå:

Selv om smittespredningen er lav lengst nord i Norge, så har pandemien konsekvenser for næringsliv og offentlige virksomheter som gjør at vi i NAV trenger flere folk som kan bistå oss å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi må være i front og bistå mennesker som for første gang i sitt liv opplever å bli helt eller delvis permitterte fra jobb, og vi må ikke minst bistå de mange ungdommene som har kommet i en krevende situasjon, sier Kristoffersen.

 Veilederne vi ansetter de neste ukene må være fleksible til å kunne tre inn i de arbeidsoppgaver som det er behov for. Dette kan blant annet innebære kontakt med arbeidsgivere som har behov for arbeidskraft, samt kunne kartlegge og avklare oppfølgingsbehov etter gjeldende lover og regler.

  -Her handler det om å være god til å orientere seg, se de nye mulighetene sammen med arbeidssøkerne og ikke minst takle arbeidsoppgaver som kan endre seg raskt, sier hun.

 NAV Troms og Finnmark synes det er gledelig å konstatere at vi allerede har fått mange søkere til disse midlertidig, men svært viktige jobbene. Og vi vil gjerne ha så mange som mulig innen 13.mai. 

 Stillingsutlysningen finner du HER (lenke) og ved spørsmål kan våre HR-rådgivere Vegard Warholm eller Nina Haugen kontaktes (se kontaktinfo i utlysningen).