jobbmesse.png

Vi har cirka 70 utstillingsplasser til rådighet for arbeidsgivere som ønsker å gjøre bedriften sin kjent for arbeidssøkere og som ønsker å komme i kontakt med potensielle nye medarbeidere. Messa er en fin arena for å formidle informasjon om bedriften, hvilke yrkesgrupper, utdanning og kvalifikasjoner som etterspørres. Her er det anledning til å informere om rekruttering, og hva som må til for å få en jobb i bedriften din.

I Tromsø, i likhet med hele Norge, har det over tid vært en veldig lav ledighet. Samtidig vet vi at det er mange andre grupper arbeidssøkere som ønsker å komme i kontakt med ulike arbeidsgivere som for eksempel jobbskiftere, midlertidig ansatte m.m. Messa er en god og lett tilgjengelig arena for å treffe de rette kandidatene.

Messa arrangeres av NAV Tromsø i samarbeid med the Edge. Vi stiller med lokaler, bord, stoler, internett-tilgang og arbeidssøkere. Du trenger bare å ta med profileringsutstyr til egen stand. 

Arrangementet er gratis for bedrifter og jobbsøkere, og er inkl. kaffe og te.

Dersom du ønsker å vite mer om messa eller melde på din bedrift ta kontakt med:

Markedskoordinator NAV Tromsø Riikka M. Rytinki tlf: 922 80 670 eller Markedsrådgiver NAV Tromsø Frank Johannessen tlf: 452 80 956.

Eller send e- post til nav.tromso.marked@nav.no