jobbmesse.png

Flere arbeidsgivere stiller med stand på messa for å gjøre bedriften sin kjent for arbeidssøkere og å komme i kontakt med potensielle nye medarbeidere. Under messa er alle råd fulgt for å hindre smittespredning i forbindelse med coronavirus ved at det er tilgengelig håndsprit og det vil også bli hengt opp info fra helsemyndighetene på ulike steder i lokalet.

 Messa er en fin arena for å få informasjon om bedrifter, hvilke yrkesgrupper, utdanning og kvalifikasjoner som etterspørres. Her er det anledning til å lære om rekruttering, og hva som må til for å få en jobb hos de ulike arbeidsgivere.

I Tromsø, i likhet med hele Norge, har det over tid vært en veldig lav ledighet. Samtidig vet vi at det er mange ulike grupper arbeidssøkere som ønsker å komme i kontakt med ulike arbeidsgivere som for eksempel jobbskiftere, midlertidig ansatte m.m. Messa er en god og lett tilgjengelig arena for skape kontakter.

Messa arrangeres av NAV Tromsø i samarbeid med the Edge.

Arrangementet er gratis, og er inkl. kaffe og te.

OBS!

Personer som har besøkt områder med vedvarende smitte bør ikke delta på messa. Oversikten over hvilke områder dette gjelder finner du her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/omrader-med-vedvarende-spredning-av-koronaviruset-coronaviruset/