Dette kurset er åpent for deltakere fra hele Øst-Viken. Kurset avholdes i Oslo for deltakere fra Akershus, og i Fredrikstad for deltakere fra Østfold. 

Kurset er på heltid og varer ett semester. Du får game deg gjennom pensum med spill som Democracy, Civilization VI, Minecraft, Dragonbox, Crusader Kings II, Europa Universalis IV, Fortnite, Firewatch og Plague. Spillene er nøye utvalgt, og basert på et krav om at de inneholder temaer som berører sentrale læringsmål i et eller flere fag.

Du kan konsentrere deg om det faget, eller de fagene du trenger for å få generell studiekompetanse. Du velger selv hvilket tempo du vil ha. 

Du tar eksamen som privatist.

Ved å bruke dataspill vil du finne undervisningen motiverende, oppleve mestring og få økt utholdenhet og engasjement når du lærer. Spill kan være et spesielt effektivt verktøy for de som har utfordringer med å lære gjennom tradisjonell undervisning og lesing.

Ta kontakt med NAV-kontoret ditt for å høre om dette kurset er aktuelt for deg. Hør med NAV-kontoret ditt om aktuelle kursdatoer.