Velg skjema

Lønnsgaranti - Arbeidsgiver betaler ikke ut lønn

Arbeidsgiver nekter å betale lønn og/eller feriepenger til meg

Dersom arbeidsgiver nekter å betale lønn eller feriepenger til deg, kan du kontakte Arbeidstilsynet for å få vite mer om dine rettigheter. Det er først når arbeidsgiver er slått konkurs at du kan benytte lønnsgarantiordningen.

Les mer om lønnsgarantiordningen

Dersom arbeidsgiver nekter å betale lønn eller feriepenger til deg, kan du kontakte Arbeidstilsynet for å få vite mer om dine rettigheter. Det er først når arbeidsgiver er slått konkurs at du kan benytte lønnsgarantiordningen.

Jeg vil søke om forskutterte dagpenger

Når arbeidsgiver er konkurs, kan du ha rett til forskutterte dagpenger, mens du venter på at lønnsgaranti-saken din blir behandlet. Du bruker den vanlige søknadsrutinen for dagpenger til å søke om forskutterte dagpenger, og krysser av for dette i den elektroniske søknadsrutinen (eller...

Når arbeidsgiver er konkurs, kan du ha rett til forskutterte dagpenger, mens du venter på at lønnsgaranti-saken din blir behandlet. Du bruker den vanlige søknadsrutinen for dagpenger til å søke om forskutterte dagpenger, og krysser av for dette i den elektroniske søknadsrutinen (eller vedleggsveilederen hvis du sender søknaden i posten).

Søknadsrutine for dagpenger finner du her

Jeg vil søke om lønnsgaranti

For å få lønnsgaranti må arbeidsgiveren din være konkurs. For å få vite om arbeidsgiver er konkurs kan du søke med virksomhetens navn eller organisasjonsnummer på www.brreg.no. Hvis det er åpnet konkurs hos arbeidsgiveren din finner du her også opplysninger om hvem som er bostyrer. Tingretten...

For å få lønnsgaranti må arbeidsgiveren din være konkurs. For å få vite om arbeidsgiver er konkurs kan du søke med virksomhetens navn eller organisasjonsnummer på www.brreg.no. Hvis det er åpnet konkurs hos arbeidsgiveren din finner du her også opplysninger om hvem som er bostyrer. Tingretten kan også gi deg opplysninger om dette. Hvis arbeidsgiver er konkurs og du ikke har fått deg ny jobb, må du i tillegg være registrert som arbeidssøker hos NAV for å kunne søke om dagpenger.

Skjemaet har ikke førstesideark. Du skal sende skjemaet med eventuelle vedlegg direkte til bostyrer.

        Bokmål | Nynorsk | English

Les om hvordan NAV behandler personopplysninger i søknader