Bildetolknytt

"Bildetolknytt" er et nyhetsbrev fra NAV Bildetolketjenesten. Kom gjerne med tilbakemeldinger - idéer, forslag, ros og ris!

 • Nr. 6 - 2017
  Årets 6. nummer av Bildetolknytt er i stor grad viet den årlige bildetolksamlingen i NAV Bildetolktjenesten. Blant annet kan du lese om en engelsk tolk og tolkelærer som utfordret med friske innspill knyttet til tolkens handlingsrom. Og se hvordan direktør Liv åpnet sin tale til bildetolksamlingen!
 • Nr. 5 - 2017
  Celebert besøk på NAV Bildetolktjenestens stand under Døves Kulturdager setter sitt royale preg på denne utgaven av Bildetolknytt. Du kan også lese om hva en bildetolkutvikler på New Zealand skrev om den norske bildetolktjenesten i brev til vår egen arbeids- og sosialminister.
 • Nr. 4 - 2017
  Sommerutgaven av Bildetolknytt er i stor grad viet NAV Bildetolktjenestens besøk hos belgiske kolleger. Les og sammenlikn med norske forhold. Ellers kan denne utgaven presentere en ny oppdragsrekord, og de faste spaltene er selvsagt på plass.
 • Nr. 3 - 2017
  I mai-utgaven av Bildetolknytt kan du lese hva en av HLFs erfarne representanter, Jan Joakimsen, mener om NAV Bildetolktjenesten. Vi kan ellers glede statistikkelskere med en grensesprengende nyhet! Og selvsagt finner du som vanlig en interessant lederartikkel og tips og triks. God lesning!
 • Nr. 2 - 2017
  Bildetolktjenesten inntar stadig nye arenaer. I dette nummeret kan du blant annet lese om hvordan klinikken Sex og samfunn i Oslo ønsker å inkludere døve ved å ta i bruk bildetolking. På denne måten kan døve besøke klinikken spontant og kommunisere godt med personalet der, selv om de ikke har bestilt tolk på forhånd.
 • Nr. 1 - 2017
  Årets første nummer av Bildetolknytt inneholder mye statistikk – tall som viser utviklingen av NAV Bildetolktjenesten fra den spede begynnelse og fram til i dag. Du finner også andre artikler som kan være interessante. God lesning!
 • Nr. 7 - 2016
  Les blant annet om hun som mistet lommeboken sin og benyttet bildetolktjenesten til å finne den igjen!
 • Nr. 6 - 2016
  I dette nummeret kan du blant annet lese en artikkel om Døves Tidsskrift som vier to hele sider til en brukerundersøkelse om bildetolking i Hordaland. NAV Bildetolktjenestens informasjonsaktivitet i møte med store brukergrupper er også ett av hovedoppslagene. God lesning!