Ledige stillinger - søketips

Det finnes flere muligheter til å spesifisere søket, du kan starte med en av disse:

  • Gjør et søk
  • Velg stillingstype
  • Velg område 

Resultatlista

Når du har valgt sendes du til en side hvor du kan jobbe videre med resultatet av søket. Ønsker du å begrense søket ytterligere velger du dette i listen Du søker. Du kan hele tiden holde et øye med hva du har valgt i listen som ligger øverst under Du søker – Dine valg. Vil du ha bort en av begrensningene er det bare å klikke på krysset. 

Du kan begrense søket ved å velge kategori / stillingstype og geografisk område. Tallet viser hvor mange stillingsannonser som finnes. Det er kun de kategoriene / områdene hvor det finnes ledige stillinger som vises i listen. 

Leter du etter et yrke eller en kommune hvor vi ikke har noen ledige stillinger akkurat nå vil du ikke finne dette i listen, men ved å klikke ”Vis alle” får du opp alle uavhengig om det er registrert stillinger under kategorien. Dersom vi ikke har noen ledige stillinger akkurat nå, så kan du velge å abonnere på søket og vil få varsel på e-post når nye stillinger dukker opp. 

Fritekstsøk

Du kan søke etter en type stilling, et bestemt sted eller en spesiell arbeidsgiver. Da får du opp en liste med forslag. Skriver du for eksempel Snekker får du opp en liste med alle kategorier hvor snekker er med i yrkesbenevnelsen. Klikker du på en av disse i listen får du opp resultatet. 

Du kan også velge å søke på friteksten Snekker uten å velge i listen. Da får du alle stillinger hvor ordet Snekker er med i stillingsteksten. Legger du inn to ord i fritekstsøket må begge være ordene være med i stillingsteksten for å få treff. 

Der er større sannsynlighet for at du får gode treff dersom du velger fra forslagene i listen. 

Lagring av søk

Ved å velge Abonner på dette søket, kan du lagre søk og få varsling når det kommer inn nye stillinger. 

Lagring av stillinger

Ved å velge "Husk denne stillingen", kan du lagre stillinger som er interessante og hente dem opp senere. Du må være innlogget for å kunne lagre stillinger.