NAV-konferansen 2019: Vi må snakke om digitalisering

Årets NAV-konferanse går av stabelen 27. november på Sentralen i Oslo. Dagen er viet digitalisering, og hva det innebærer for vårt tjenestetilbud og samfunnsoppdrag. Konferansen er nå fulltegnet.

Med utgangspunkt i NAVs hverdag, ønsker vi å få i gang viktige diskusjoner om den digitale transformasjonen av offentlig sektor. NAV IT har lidenskap for teknologi og hjerte for samfunnsoppdraget. Ambisjonen er å bygge verdens beste arbeids- og velferdstjenester. 

Konferansier Erik Aasheim tar oss gjennom et rikholdig program. Dyktige innledere fra inn- og utland skal kaste lys over hvordan vi kan utnytte mulighetene teknologien byr på uten å gå på akkord med viktige verdier som personvern, likebehandling og rettssikkerhet. Vi skal grave dypere i hvordan vi sikrer at den digitale utviklingen baserer seg på solid og oppdatert kunnskap. Du får også høre om hvordan kunstig intelligens kan brukes i offentlig sektor. 

Du møter blant andre:

  • Barbara Ubaldi, som leder OECDs arbeid med digitale myndigheter, åpne offentlige data og datadreven offentlig sektor.
  • Dr. David Leslie fra Alan Turing Institute i Storbritannia, en av vår tids fremste eksperter på digital etikk. Leslie er også mannen bak retningslinjene for britiske myndigheters bruk av kunstig intelligens.
  • Bjørn Erik Thon, direktør for Datatilsynet
  • Statssekretær Paul Chaffey
  • NAV-direktør Sigrun Vågeng og NAVs IT-direktør, Jonas S. Skjærpe

Programmet rundes av med live-podcasten "Siste med Marie Simonsen", etterfulgt av lett servering og muligheter for å fortsette de gode diskusjonene.

Digitalisering NAV-konferansen