Nyhetsbrev fra NAV Vestfold og Telemark

Informasjon om arbeidsplassen.no, kurs i relasjonsledelse, podcasten "På jobben og sykefraværskostnader.

Alt av arbeid på én plass

Har du besøkt arbeidsplassen.no? Arbeidsplassen er et nytt møtested for jobbsøkere og arbeidsgivere, utviklet av NAV. Arbeidsplassen gir deg
brukervennlige tjenester for å finne jobb, eller rett kandidat til jobben
sikre tjenester med innlogging via ID-porten
oversikt over arbeidsmarkedet - helt kostnadsfritt

Besøk arbeidsplassen.no.

 

Kurs i relasjonsledelse

Hver enkelt relasjon er unik og kan ikke standardiseres - dermed blir relasjonsledelse "lederskapets musikalitet". Ledelse er mer å betrakte som en relasjon enn en posisjon. Dette betyr at leder bygger relasjoner til sine medarbeidere fremfor å lede i kraft av sin posisjon.

Dette er et kurs fra NAV Arbeidslivssenter Vestfold og Telemark. Kurset er kostnadsfritt og åpent for alle. Tid/sted torsdag 13. juni 2019, kl 08.30 - 11.30, Tønsberg. Se kurskatalogen for mer informasjon og påmelding.

Gå til kurskatalogen

 

Korleis kan jobben få deg til å sove betre?

I podkasten "På jobben" snakkar programleder Cato Lorentz fra Idebanken om kva ein kan gjere for å skape ein betre arbeidskvardag. I den nye episoden er tema søvn. Gjest i studio er forskar ved Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) Jolien Vleeshouwers.

På jobben - podkast

 

Hvor mye koster sykefraværet i din bedrift?

Nå kan alle med gyldig tilgang sjekke det legemeldte sykefraværet i sin virksomhet og se hva det koster. IA-web er en statistikkportal utviklet av NAV. Den viser hvordan sykefraværet har vært i din virksomhet de siste årene. Portalen er åpen for alle virksomheter, siden den nye IA-avtalen nå gjelder for hele arbeidslivet.

Les mer på idebanken.org.

 

Meld meg på nyhetsbrev fra NAV Vestfold og Telemark