Ny strategisk kommunikasjonsrådgiver i NAV Troms og Finnmark

NAV Troms og Finnmark skal være en synlig samfunnsaktør med en tydelig stemme i regionen. Kommunikasjon vil være ett av virkemidlene i dette arbeidet, og vi har derfor over tid vært på jakt etter riktig person til å fylle stillingen som strategisk kommunikasjonsrådgiver.

Vi har nå gleden av å informere om at Siren Storli (37) blir ny strategisk kommunikasjonsrådgiver i NAV Troms og Finnmark. Hun skal ha kontorsted Tromsø, men vil ha hele den nye regionen som arbeidssted og være med på å bygge laget for fremtiden. Storli starter i desember.

- Vi er kjempeglad for at Siren har takket ja til denne viktige og spennende stillingen i NAV Troms og Finnmark. Hun vil spille en viktig rolle i å sette retning og løfte kommunikasjonsarbeidet vårt til et mer strategisk nivå, sier fylkesdirektør i NAV Troms og Finnmark Grete Kristoffersen.

Siren Storli kommer fra stillingen som seniorrådgiver i NHO Arktis, der hun de siste syv år har jobbet med nærings- og kompetansepolitikk og kommunikasjon. Siren har bakgrunn som statsviter og har bred erfaring fra offentlig sektor, reiseliv, frivillig kultursektor samt fagbevegelse og studentpolitikk.

- Med Sirens brede kunnskap om regionen, arbeids- og næringslivet, hennes store nettverk og hennes faglige bakgrunn, er vi sikre på at hun vil tilføre oss verdifull kompetanse.