Jobb som frivillig i utlandet!

Interessert i verdifull jobberfaring og opplevelser for livet? Vi trenger frivillige til jobber på alt fra ti dager til ett år i Portugal, Italia, Slovenia og Danmark!

Vil du jobbe med barn og unge i Braga i Portugal er det faktisk ledig en jobb omgående! Gjennom EURES-samarbeidet kan frivillige fra Norge få spennende jobber i andre europeiske land. Nå trenger vi flere frivillige, så grip sjansen! 

 

Dette er mulighetene dine i dag:

 

I Portugal trenger vi en frivillig så fort som mulig!           

Røde Kors Ungdom i Braga søker etter en norsk volontør som kan reise til Portugal så snart som mulig. Prosjektet startet i september 2018, men en av de to deltakerne vi sendte fra Aust-Agder måtte avslutte prosjektet til jul av personlige grunner. Vi skal derfor erstatte ham. Prosjektet varer frem til september 2019. I tillegg til Elise på 22 år fra Risør så er seks briter med i prosjektet. 

 

Dette er jobb med barn og unge fra familier med utfordringer. Du vil ha en variert arbeidshverdag, der du jobber med fritidstilbud, leirer, matservering til fattige, i tillegg til administrative oppgaver.

 

Grip sjansen – kontakt eli.skaug.syvertsen@nav.no i dag!

 

 

Arbeid med barn og ungdom i Portugal – to frivillige fra mai/juni

Til det samme prosjektet skal vi også sende to nye for ett års jobb. Oppstart er i mai/juni. Frister jobben, men du kan ikke reise med en gang? Ta kontakt!

 

Jobbstart i Danmark – en frivillig fra mars 2019         

Vi har fått mulighet til å sende en person til København for å jobbe med Nordisk Jobbstart+ fra mars 2019. Nordisk Jobbstart+ er et arbeidsmarkedsprogram finansiert av Nordisk Ministerråd. De jobber med å markedsføre mobilitet i Norden. De har tett kontakt med arbeidsgivere og arbeidssøkere fra de nordiske landene. Her blir det jobb med administrative oppgaver, deltagelse på messer og mye annet.

 

Ti dagers ungdomsutveksling til Italia – fem ungdommer trengs!

Prosjekt på 10 dager i Trento i Italia hvor vi skal sende fem unge i alderen 18-26 år for å jobbe med tema «Er flyktninger kun en økonomisk byrde eller kan de også være en ressurs?». Oppstart 23.10. 2019.

Jobb med barn og ungdom i Slovenia – to frivillige           

Vi samarbeider med organisasjonen Zavod Manipura som jobber med vanskeligstilte barn og unge i vakre omgivelser i en mindre landsby nord i Slovenia, ved roten til Alpene. Dette er et to måneders prosjekt med oppstart i begynnelsen av mars. Vi skal sende to volontører.

 

Jobb med barn og unge i Italia   - to stillinger fra september/oktober 2019             

Vi skal sende to volontører til to ulike prosjekter på flotte steder i Sør-Italia fra september/oktober 2018. Prosjektet varer i ett år. Det er snakk om jobb med barn og unge.

Høres noe av dette interessant ut? Ta kontakt med eli.skaug.syvertsen@nav.no