Satsinger og aktiviteter

Help

Her finner du informasjon om satsingsområder, aktiviteter og prosjekter i Oppland.

Digital sykmelding i Oppland

Fra 1. november kan sykmeldte arbeidstakere i Oppland kan ta i bruk den digitale sykmeldingen, inkludert søknaden om sykepenger. Fra 1. november gjelder dette alle arbeidsgivere som holder til i Oppland.

NAV Oppland på LinkedIn

Nå kan arbeidsgivere og andre følge NAV Oppland på LinkedIn for å få informasjon om NAV som samarbeidspartner innen rekruttering og kunnskap om arbeidsmarkedet og tjenester for arbeidsgivere.

Storstilt åpning av NAV Lillehammer-Gausdal

Bryllup, flotte taler og vakker fiolinmusikk preget åpningsfesten for NAV Lillehammer-Gausdal denne uka. Arbeidsminister Anniken Hauglie, ordførerene og NAV-direktør Sigrun Vågeng deltok på festen sammen med ansatte og andre gjester.

NAV Lillehammer-Gausdal åpner 1. oktober

1. oktober slås NAV Lillehammer og NAV Gausdal sammen til et felles NAV-kontor. –Sammen med mine medarbeidere og partnerskapet med kommunen skal vi bygge et moderne og utviklingsorientert NAV-kontor, som har gode løsninger for brukerne, sier NAV-leder Esther Gilen.

Dialogarena på sykefraværsområdet

Arbeidsgivere, tillitsvalgte, leger og NAV møttes sist uke til felles dialog om sykefraværsoppfølgingen som hadde tema "Vi må gjøre mere av det som virker". 98 deltok på samlingen på Gjøvik og 72 på Lillehammer.

Brukerne får god veiledning i jobbsøk

Brukerundersøkelsen for NAV-kontorene i Oppland, viser at brukerne får god veiledning i jobbsøking og at de opplever at ansatte har god kunnskap om arbeidsmarkedet. De blir også møtt med respekt og opplever god service.