Jobbmesser

Help

Informasjon om jobbmesser for arbeidssøkere og arbeidsgivere i Oppland.

Jobbmesser i Oppland 2018

Jobbmesser og andre rekrutteringsarenaer er møtepunkt for arbeidsgivere med rekrutteringsbehov og jobbsøkere.

Markedskoordinatorer i NAV i Oppland

Er du arbeidsgiver, kan du kontakte oss i våre regioner og NAV-enheter. Arbeidsgivere har egne sider på nav.no/bedrift og eget telefonnummer 55 55 33 36.

Give a Job - en viktig inkluderingsarena

5. april arrangeres "Give a Job" på Gjøvik, et treffpunkt mellom flyktninger og innvandrere, arbeidsgivere, frivillige lag- og organisasjoner samt innbyggerne i Gjøvik og Toten.

Innlandsbedrifter rekrutterer arbeidskraft fra vest

Bedrifter fra Oppland og Hedmark melder om at ikke alltid klarer å få tak i kvalifisert arbeidskraft fra Innlandet. 25. mai arrangeres egen jobbmesse der bedriftene kan møte aktuelle arbeidssøkere fra Rogaland.

Jobbmesse for bedrifter som trenger elektrikere

NAV i Oppland inviterer bedrifter som er på jakt etter elektrikere til rekrutteringstreff i Stavanger 18. november. Her vil bedriftene møte og få intervjue elektrikere fra Rogaland som er ledige for oppdrag.

Egen Jobbsjanse for ungdom

NAV i Gjøvikregionen hadde denne uka egen Jobbsjanse for ungdom. Ti arbeidsgivere og utdanningsaktører var på plass for å gi de unge nye muligheter.

Fullt hus på Jobbsjansen i Gjøvik

Da Jobbsjansen på Gjøvik Gård åpnet dørene i går, var det kø utenfor av ivrige jobbsøkere. De rundt tyve arbeidsgiverne som deltok var strålende fornøyde og fant mange aktuelle kandidater.

600 besøkte Jobbsjansen

Fjorten arbeidsgivere deltok og rundt 600 jobbsøkere møtte opp da NAV i Gjørvikregionen arrangerte Jobbsjansen.