Ny leder ved NAV Andøy

Hanne Martine Jacobsen (28) er ny fungerende leder ved NAV Andøy. Hun startet 1. august og skal fungere i ett år.

Hanne er ektefødt Andøy-jente og etter endt sosionom utdannelse i Trondheim tok hjemlengselen henne. I 2010 flyttet hun hjem og begynte å jobbe i barnehage. I 2011 søkte hun på jobb som veileder ved NAV Andøy. Fra 2014 har hun fungert som nestleder ved kontoret, og skal altså nå ha lederjobben ved kontoret det neste året.

Sosionom ble hun fordi hun alltid har hatt lyst å jobbe med mennesker og dette var også noe av grunnen til at hun søkte seg til NAV.

-          ­Jeg visste at NAV kunne gi meg en spennende arbeidshverdag med mange forskjellige utfordringer, sier Hanne til Navet.

Hun er ikke helt fersk i rollen som leder. Hun har som nevnt fungert som nestleder ved kontoret de siste tre årene. Men, det er første gang hun skal ha lederansvar over så lang tid som nå. Hvordan ser du på det?

Jeg tror dette blir et både spennende og lærerikt år. Det er klart at det å være leder på heltid er noe helt annet enn å fungere som nestleder – men jeg hadde ikke gått inn i denne rollen dersom jeg ikke trodde vi skulle få det til. Kjenner også på en støtte både fra mine nærmeste kolleger i Andøy, kollegaer i resten av TO, og videre i NAV Nordland som er veldig på tilbudssiden når det kommer til hjelp og støtte. Det er jeg svært takknemlig for, avslutter Hanne.

Hanne Martine Jacobsen - Fung. leder NAV Andøy.
Hanne Martine Jacobsen, fungerende leder ved NAV-Andøy.