Jobbmesse i Kirkenes 26. september 2018

NAV Sør-Varanger inviterer bedrifter og deg som er på jakt etter jobb til å delta på jobbmesse.

NAV Sør-Varanger inviterer til høstens flotteste jobbjakt

Med jobbmessen ønsker NAV å skape et møtested – hvor vi kan bidra til at bedrifter får dekket sitt rekrutteringsbehov, og der jobbsøkere får  møte arbeidsgivere som kanskje har behov for akkurat dem.

Jobbmessen arrangeres på Scandic Hotel Kirkenes (inngang ved gamle kinoen), og holder åpent mellom klokka 11.00 og 14.00, onsdag 26. september.

Arbeidsgiver?
Trenger du som arbeidsgiver medarbeidere til faste stillinger, prosjekter, vikariater eller julehjelp? NAV har tilgang på kvalifisert arbeidskraft for mange bransjer, og det er gode muligheter til å finne den rette kandidaten på vår jobbmesse.

Jobbsøker?
For deg som jobbsøker vil du kunne møte mange aktuelle arbeidsgivere som trenger kanskje akkurat deg i løpet av kort tid. Møt opp og slå av en prat – og ta med oppdatert CV i flere eksemplar, er vår oppfordring.

Av arbeidsgivere er det en god miks av bedrifter fra offentlig og privat sektor som blir representert på messen. I tillegg kommer andre relevante aktører, for eksempel Karriere Finnmark, som stiller med informasjon og veiledning til de som har tanker om skifte av yrke, North kommer også og vil kunne gi de som går med grunder- tanker gode råd på veien.

Kontaktperson hos NAV Sør-Varanger er Hilde Michelsen - Hilde.Michelsen@nav.no

 

Vel møtt!