Julejobbmesse i Grimstad

Torbjørn Skalleberg har store forventninger når NAV Grimstad skal rekruttere inntil 50 sesongansatte til Norges største leketøysbutikk på nett.

Hvis det er noe sted som kan minne om julenissens verksted på Sørlandet må det være den over 14.000 kvadratmeter store lekekassen.no. Det enorme leketøyslageret på Østerhus i Grimstad er Norges største nettbutikk for leketøy. I november og halve desember skal de ansatte få unna halvparten av årets omsetning. Til det trenger de 24 ansatte rundt 50 ekstra kolleger.

Konstituert NAV-leder i Grimstad Liv Flaten er spent på hvor mange som vil komme når det arrangeres julejobbmesse neste uke.

-Vi har allerede vært i kontakt med mange kandidater som er satt opp til intervju. Men her er det plass til mange flere, sier hun.

NAV Grimstad har inngått rekrutteringsavtale med bedriften, og har tilbudt styreformann Torbjørn Skalleberg hjelp til å finne inntil 50 sesongansatte før julestria setter inn. Skalleberg gleder seg til å se resultatet etter den to dager lange messa. Han lokker med et godt arbeidsmiljø og varm lunsj hver dag.

- Vi har mange flinke folk, og det er et hyggelig sted å jobbe. Flere av våre ansatte har gått over i faste jobber etter sesongjobb eller praksis. Vi kommer nok til å beholde noen etter årets julesesong også, sier Skalleberg.

Jobbmessa holdes i Grimstad bibliotek. Det vil bli forhåndsoppsatte speedintervju fra kl. 09.00 til 12.30 tirsdag 18.09. Klokken 13-15.00 blir det åpen jobbmesse hvor bedriften informerer om sine ønsker og behov. Torbjørn Skalleberg holder en ny presentasjon onsdag 19.09 og vil sette opp speedintervju hele dagen.