Slik er Sørum-ordførerens drømmesjef

NAV Sørum er på jakt etter kommunens rauseste sjef. Ordfører Marianne Grimstad Hansen er klar på hvordan hennes ideelle rause sjef skal være.

Nå kan alle som kjenner en raus sjef nominere vedkommende på vår Facebook-side!

Vi i NAV Sørum er sikker på at det er mange sjefer i kommunen som tør å gi sjansen til de med hull i CV-en, de med språkutfordringer eller noen som har et handikap. Det er sjefer som dette vi gjerne vil bli kjent med.

Ordfører i juryen

7. mai skal vi offentliggjøre hvem finalistene blir, og 2. juni kommer vi til å presentere hvem som er Sørum kommunes rauseste sjef.

Ordfører Marianne Grimstad Hansen (H) er jurymedlem sammen med Ann Iren Fidgett, som er NAV-leder i Sørum, og Bjørn Tore Gjerstad fra Sørum næringsforum.

– Jeg takker NAV for dette initiativet. Det er viktig å tenke på rause ledere og rause sjefer, sa Grimstad Hansen under en presentasjon for kampanjen onsdag.

Vil ha en motiverende

leder Hun snakket da om viktigheten av å være en god og inkluderende leder, og listet opp de kvalitetene hennes rause sjef skal ha:

  • Min rause sjef skal gi meg tillit.
  • Min rause sjef passer på at jeg bygger gode relasjoner og bygger gode relasjoner med meg.
  • Min rause sjef passer på og krever noe av meg, for det er da jeg presterer mitt beste.
  • Min rause sjef motiverer meg og passer på at jeg utvikler meg som arbeidstaker, men også at bedriften utvikler seg så det er morsomt å jobbe der.
  • Det siste min rause sjef ikke må glemme er at det skal være morsomt og sosialt på jobb.

Vi i NAV Sørum oppfordrer også alle til å like og dele Facebook-siden, så at så mange som mulig blir kjent med kampanjen og får sjansen til å nominere en raus sjef. De som gjør det, hjelper oss med å sette inkludering på arbeidsplassen på agendaen.

 

drs_sørum_FB2
Sørum-ordfører Marianne Grimstad Hansen er med i juryen som skal kåre kommunens rauseste sjef. Foto: Petter Bøifot