Kjempesuksess for Follos nye markedsteam

Det gikk over all forventning da Follos markedsteam arrangerte sitt første rekrutteringstreff. Hele 35 av 38 frammøtte fikk tilbud om jobb!

Team Follo, som består av markedsrådgivere fra Ås, Vestby, Ski, Nesodden, Oppegård, Frogn og Enebakk. Teamet har slått seg sammen for å hjelpe arbeidsgivere i regionen ved større rekrutteringer.

Nylig gjennomførte Team Follo rekrutteringstreff med Schibsted Distribusjon, og det gikk over all forventning. Av de 38 kandidatene som møtte opp, ble hele 35 tilbudt jobb!

Det vellykkede rekrutteringstreffet viser hva Team Follo kan bidra med, og for bedrifter i Follo-området er det bare å ta kontakt.

Skal samarbeide igjen

Bakgrunnen for rekrutteringstreffet var at Schibsted Distribusjon skal ansette et stort antall nye distributører.

– Stillingene som skal besettes består i å levere aviser, reklame og andre produkter til våre abonnenter og kunder i Follo, sier bemanningskonsulentene Unni Markowski og Kjell Magne Pedersen fra Schibsted Distribusjon Øst.

Det var første gang NAV ble benyttet av Schibsted Distribusjon ved rekruttering, men det blir ikke den siste.

– Før dagens rekrutteringstreff var NAV «litt ullent», og vi visste ærlig talt ikke hva vi kunne forvente. Vi håpet jo at det ville dukke opp noen motiverte kandidater, sier Markowski og Pedersen.

At det derfor dukket opp hele 38 kandidater var både til stor glede og over all forventning.

Høye ambisjoner

Markedsteamet har høye ambisjoner for hva de kan utrette, og det svært vellykkede rekrutteringstreffet viser at medlemmene kan levere på et høyt nivå for arbeidsgivere i regionen.

– Vårt mål er å bygge det mest solide og operative «powerteamet», hvor målet er operativt markedsarbeid, med fokus på rekruttering og tiltak som lønnstilskudd og arbeidstrening, sier Martin Ingeberg, markedssjef i NAV Ski og koordinator for Team Follo.

team follo
Team Follos første rekrutteringsmøte gikk over all forventning. Fra venstre: Daniel Sigde, Martin Ingeberg, Gosia Kossowska, Andreas Bergmann, Bård Winther, Christina Glasø og Arvid Yttervik. Ikke med på bildet: Hanna Aasheim og Karen Longva.